24-hodinová plavecká štafeta sa blíži

Publikované: 03. 02. 2020 13:25

Už o pár dní, v piatok 14. februára od 8:00 hod. ráno odštartujeme ďalší ročník podujatia, ktoré láka širokú verejnosť. A nielen tú.

Po minuloročnej odmlke sa o slovo hlási opäť aj diaľkový plavec František Nehaj. Člen Triple Crown. Ten získavajú plavci, ktorí preplávaju La Manche, druhý podobný prieplav v Santa Cataline a maratón 20 mostov v USA.

Tešíme sa však, že podujatie láka aj ďalších výborných plavcov. Podstatou štafety je však prísť si zaplávať len tak, rekreačne. Počas dvadsiatich štyroch hodín budete mať vstup na plaváreň zdarma. Od polnoci bude pripravené aj občerstvenie.

Štafetu podporili sponzorsky spoločnosti Coca Cola a Nutrend. Počas dňa si budete môcť dať zmerať viaceré životné funkcie ako sú krvný tlak, cholesterol, tuk, či pulz. Všeobecná zdravotná poisťovňa (VŠZP) bude práve tieto funkcie v piatok od 10:00 h. - 16:00 h. bezplatne merať v priestoroch vestibulu plavárne. Stanovia vám ukazovatele stavu telesnej hmotnosti a využiť budete môcť aj individuálne poradenstvo, ktoré vám poskytnú priamo na mieste na základe výsledkov vyšetrení.

Pre najlepších sú pripravené zaujímavé ceny, za zmienku stojí okrem ceny pre absolútneho víťaza v podobe zájazdu do Chorvátska od spoločnosti JOMATOURS napríklad aj cena pre najlepší pár. Ten sa môže tešiť na wellness v horskom hoteli Husárik. Ďalšie kategóie oceníme aj my v podobe permanentiek. Tešíme sa na vás. Vstupné ZDARMA.

FB UDALOSŤ: https://www.facebook.com/events/567564674087672/

Prílohy na stiahnutie