Pripravujeme znovuotvorenie fitnesscentra, plavárne aj kúpaliska

Publikované: 26. 05. 2020 12:58

Krízový štáb mesta Čadca v utorok 26. mája 2020 rozhodol o dátumoch znovuotvorenia objektu plavárne. Tiež rozhodol o dátume otvorenia kúpaliska.

Fitnesscentrum bude pripravené na otvorenie od stredy 3. júna. Od tohto dátumu bude fungovať aj solárium. Vzhľadom k tomu, že súčasne budú prebiehať aj práce s napúšťamím vody do bazéna, sprchy budú počas niekoľkých dní odstavené.

Potrebné bude vedenie presnej evidencie návštevníkov fitnesscentra, aby sa dalo v prípade pozitívneho testu u niekoho, kto chodí do posilňovne či na cvičenie, rýchlo zistiť, s kým sa tento človek mohol stretnúť v čase, keď už bol infekčný.

Bazén na plavárni bude pre verejnosť opätovne otvorený od pondelka 15. júna. Spustí sa aj kúpalisko. To bude pripravené na letnú sezónu od soboty 20. júna.

Čo sa týka sauny, tu zatiaľ nevieme o dátume, v ktorom by malo prísť k rozvoľňovaniu a za akých podmienok. Zatiaľ preto ostáva zatvorená.

Všetky dátumy sú ešte závislé na schválení od konzília odborníkov a následne ústredného krízového štábu a vlády SR.

My však budeme robiť všetko preto, aby sme boli vo vyššie uvedených dátumoch pripravení aj na zvýšené hygienické požiadavky.

Platnosť permanentiek sa automaticky predĺži o počet dní, počas ktorých musela byť plaváreň zatvorená!