Zmeny pre plávanie verejnosti

Publikované: 16. 09. 2020 15:29

Už od septembra začnú v bazéne platiť zmeny týkajúce sa obsadenosti plaveckých dráh, resp. dráh určených pre verejnosť.

V týždni od 28. septembra bude celý bazén od 9:00 - 11:00 h. vyhradený pre výučbu plávania pre základné školy. Verejnosť tak bude mať vstup na bazén od 11-tej hodiny.

Podobné obmedzenia verejnosti budú pokračovať aj v najbližších mesiacoch a tiež budeme v určitých poobedných časoch vzhľadom na zvýšený záujem škôl, centier voľného času a plaveckých škôl vyhrádzať bazén len tieto organizácie.

V mesiacoch október (od 5. 10. 2020) až december bude bazén od utorka do piatka v čase 15:00 – 18:00 h. vyhradený iba pre školy plávania. Posledný vstup na bazén pre verejnosť je 13:45 h. Tá môže využiť služby bazénu či už na rannom plávaní, počas týždňa v obedňajších hodinách, podvečer po šiestej alebo počas víkendu.

Súčasnú situáciu a zvýšený záujem škôl o plavecké výcviky poznačila epidémia koronavírusu, kedy základné a stredné školy vynechali celú jar a boli nútené presunúť kurzy na nastávajúce obdobie.

Plaveckej verejnosti odporúčame aj ranné plávanie, ktoré funguje od utorka do štvrtka od 6:30 - 8:30 h. (posledný vstup 7:30 h.). Ranné plávanie funguje pre majiteľov permanentiek a kariet Multisport.

Aktuálnu obsadenosť plaveckých dráh si môžete pozrieť TU.